Contact

Wij doen ons uiterste best voor jou als klant. Daar hoort bij dat je ons eenvoudig kunt contacteren. Mocht je vragen hebben stel deze dan hier.

Over Ons

Welkom, aangenaam kennis te maken! Pak een kopje koffie of thee voor jezelf en lees door hier te klikken het verhaal achter deze webshop en over onze producten.

Veelgestelde Vragen

Heb je een vraag voor ons? Kijk eerst altijd even hier, voordat je contact met ons zoekt. Mogelijk is de vraag reeds eerder gesteld en kun je direct het antwoord lezen.

Betalen

Je bestelling betalen? Om het je makkelijk te maken, kun je kiezen uit meerdere betaalmethodes. Waaronder, iDEAL, PayPal, Creditcard, etc.

Levering

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij je af te leveren. Bestellingen voor 18:00, gaan de volgende dag de deur uit.

Retouren

Het kan wel eens voorkomen dat je een bestelling retour wil sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden.

Algemene Voorwaarden

Jawel, niet vergeten de kleine lettertjes te lezen. Alleen zo kom je te weten wat je kunt verwachten en wat je rechten en plichten zijn. Je weet nooit waar het goed voor kan zijn.

Privacybeleid

Wij zijn er van bewust dat je vertrouwen stelt in ons. Wij zien het dan ook als onze verantwoordelijkheid om jouw privacy te beschermen.

Herroepingsrecht

Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Lees hoe dit in zijn werk gaat en download het formulier.