Betaal je bestelling simpel en snel met met de betaalmethodes: iDEAL, PayPal, Creditcard of Overboeking. Veiligheid is daarbij echter zeer belangrijk. Je gegevens worden uiteraard vertrouwelijk behandeld en voor de veiligheid maken wij gebruik van Secure Socket Layers (SSL), zodat derden uw gegevens niet kunnen zien. Om te zien of dit ook het geval is kun je klikken op het slotje links naast de url van deze website.

 

Het merendeel van de betalingen wordt behandeld door onze Payment Service Porvider MOLLIE (www.mollie.nl). Je zult deze naam dan ook tegenkomen tijdens het bestelproces en eventuele bank of transactieoverzicht.

 

iDEAL

Het is mogelijk met de volgende bank te betalen: ABN AMRO (voorheen Fortis Bank NL), ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank en Triodos Bank.

 

PayPal

Paypal is een online betaalplatform waar je makkelijk mee kunt betalen. Om hier gebruik van te kunnen maken dien je een PayPal-account te hebben. Wanneer je deze nog niet hebt, dan kun je deze aanmaken op www.paypal.nl. In het bestelproces zul je moeten inloggen met je PayPal-account om vervolgens de betaling te bevestigen. PayPal zal het bedrag dan voor je overmaken naar ons.

 

Creditcard

Per creditcard betalen is mogelijk via Visa en Maestro. Zorg er voor dat u de gegevens invoert in de beveiligde SSL omgeving om de betaling te bevestigen. Op dat moment zal uw creditcard belast worden.

 

Overboeking

Wanneer je hebt gekozen voor de betaalmethode overboeking, zul je het bedrag zelf moeten overmaken aan ons. Blinkey, IBAN: NL05ABNA0625133072, BIC: ABNANL2A. Nadat de betaling verwerkt is wordt de bestelling verzonden.